Κηφισιά-Παναιτωλικός 0-0: Ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα...
Ικανοποιημένοι και οι δύο με τον βαθμό, συνεχίζουν να κρατούν στα χέρια τους την τύχη τους
Κηφισιά και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και λίγες καθαρές ευκαιρίες.
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 7’ ο Σιέλης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, χωρίς όμως να βρει στόχο. Η Κηφισιά «απάντησε» άμεσα στο 8’, με τον Αντόνισε να σουτάρει και τον Κουτσερένκο να μπλοκάρει, ενώ στο 18’ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Ο Παναιτωλικός είχε τη δική του καλή στιγμή στο 26’, με την κεφαλιά του Άλεξιτς να περνάει δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 41’ ο Ταβάρες δοκίμασε το πόδι του μέσα από την περιοχή, με τον Κουτσερένκο να επεμβαίνει. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη, η Κηφισιά μπήκε πιο δυνατά και στο 47’ ο Αντόνισε επιχείρησε δυνατό σουτ, με τον Κουτσερένκο να αποκρούει. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.
Η κορυφαία φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 84’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζέρσον Σόουζα σημάδεψε το δοκάρι από κοντά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κουτσερένκο πραγματοποίησε νέα καθοριστική επέμβαση, διατηρώντας το τελικό 0-0.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
