Ηρακλής: Ενας Ιταλός στη Θεσσαλονίκη! Ο Ματσάρι έρχεται να συζητήσει με Μονεμβασιώτη
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιταλό τεχνικό Βάλτερ Ματσάρι ο Ηρακλής-Τον περιμένει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για σειρά επαφών
Υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά για τον Βάλτερ Ματσάρι και τον πάγκο του Ηρακλή. Ο πολύπειρος τεχνικός έχει προχωρήσει τις συζητήσεις του με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να έχει μια εικόνα του κλαμπ και να ολοκληρώσει τις επαφές.
Το βιογραφικό του Ματσάρι είναι μεγάλο και δεν χρειάζεται σαφώς συστάσεις, έχοντας περάσει από τον πάγκο της Ιντερ, της Νάπολι, της Τορίνο, της Σαμπντόρια, της Γουότφορντ.
Τελευταία του δουλειά ήταν στη Νάπολι για ένα μικρό διάστημα στην περίοδο 2023-24, αντικαθιστώντας τον Ρούντι Γκαρσιά. Πλέον στα 64 του χρόνια, φαίνεται ότι εξετάζει σοβαρά να δοκιμάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με την πρόταση του Ηρακλή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
