ΑΕΚ: Η ιδιαίτερη κίνηση των παικτών προς τον Μάριο Ηλιόπουλο
Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, επιδιώκοντας να δείξουν έμπρακτα την εκτίμηση και τη στενή σχέση που έχουν χτίσει με τον Μάριο Ηλιόπουλο.
Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, επιδιώκοντας να δείξουν έμπρακτα την εκτίμηση και τη στενή σχέση που έχουν χτίσει με τον Μάριο Ηλιόπουλο.
Οι παίκτες της Ένωσης προσκάλεσαν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας σε γεύμα σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων, με τον Πέτρο Μάνταλο να μεταφέρει προσωπικά την πρόσκληση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση και βρέθηκε μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα σε ένα πολύ θερμό και οικογενειακό περιβάλλον.
Στο δείπνο παρευρέθηκαν επίσης ο Μάρκο Νίκολιτς, ο Χαβιέ Ριμπάλτα και ο Μηνάς Λυσάνδρου, ενώ σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα έδωσε το παρών, με το κλίμα σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς να είναι εξαιρετικό.
Η πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών μόνο τυχαία δεν θεωρείται, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί ένας ιδιαίτερα δυνατός δεσμός ανάμεσα στον Μάριο Ηλιόπουλο και τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Η συνεχής παρουσία του δίπλα στην ομάδα, η στήριξη που παρέχει και ο τρόπος με τον οποίο βιώνει καθημερινά την ΑΕΚ έχουν εκτιμηθεί σημαντικά από τους παίκτες.
Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει αναφερθεί δημόσια στους ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζοντάς τους ως «παιδιά του», με την κίνηση αυτή να αποτελεί ουσιαστικά μια έμπρακτη ανταπόδοση σεβασμού και εκτίμησης από την πλευρά των παικτών.
Η σημασία της πρωτοβουλίας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν συνυπολογίσει κανείς πως οι ποδοσφαιριστές γνώριζαν ότι θα είχαν ξανά την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί του τις επόμενες ημέρες, ωστόσο θέλησαν να οργανώσουν κάτι ξεχωριστό, αποκλειστικά με δική τους πρωτοβουλία. Μια εικόνα που αποτυπώνει το οικογενειακό κλίμα και τη συνοχή που χαρακτηρίζουν τη φετινή ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ - Άρης 1-0: Με γκολ στο 93' ο Δικέφαλος έκανε το νταμπλ στην Κ19
- Μπόλντγουιν: «Εχω την ευκαιρία να φτάσω στο επίπεδο ενός παίκτης όπως Λάρκιν».
- Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι
- Παναθηναϊκός: Πάει Μουντιάλ ο Λαφόν!
- Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
