Σούπερ ξεκίνημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε με ελάχιστα χρήματα τους Ντάμφρις και Κονατέ
Έξυπνες κινήσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που προχωρά στην απόκτηση δύο σημαντικών παικτών για την αμυντική της γραμμή
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εμφανή ανάγκη για μεταγραφές στην άμυνα και το ξεκίνημά της στο καλοκαίρι είναι… εκπληκτικό. Συγκεκριμένα, προχωρά σε ένα διπλό χτύπημα για πάρα πολύ λίγα χρήματα σε σχέση με την αξία των παικτών που αποκτά.
Πρώτα, έχει έρθει σε ολική συμφωνία για τα στόερ, με τον Ιμπραχίμα Κονατέ, που μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, καθώς είχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό με την ομάδα. Η Ρεάλ κάλυψε το συμβόλαιο που επιθυμούσε, όμως δε θα αναγκαστεί να δώσει χρήματα στην ομάδα του.
Χθες το βράδυ, όμως, οι Μαδριλένοι προχώρησαν σε μία ακόμα κίνηση, συμφωνόντας με τον Ντάνζελ Ντάμφρις, ο οποίος έχει ρήτρα στα 20 μόλις εκατομμύρια. Έτσι, οι «Μερένχες» τον αποκτούν με ένα ελάχιστο, για την αξία του Ολλανδού μπακ, αντίτιμο στην Ίντερ.
Για αμφότερους αναμένονται τα επίσημα, ενώ δε θα αργήσει και η συνέχεια, με τα νέα ρεπορτάζ να μπλέκουν τη Ρεάλ και με τον Χιούλμαντ της Σπόρτινγκ ως επιλογή Μουρίνιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόλης: «Ανυπομονώ για το πρώτο μου γκολ στο Emirates, κάθε ματς στην Premier League είναι σαν να παίζεις Champions League»
- Παναθηναϊκός: Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς με την Πάκσι
- ΠΑΟΚ: Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει με την περίπτωση του Ορτέγκα
- Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να υπογράψει (φωτογραφίες)
