Ατλέτικο Μαδρίτης: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη με Κουκουρέγια – πρώτος στόχος ο Γκριμάλντο

Ο Κουκουρέγια «κύκλωσε» την ισπανική πρωτεύουσα, επέλεξε Ρεάλ και αναγκάζει την Ατλέτικο Μαδρίτης να αλλάξει τα σχέδιά της. Πρώτος στόχος των «ροχιμπλάνκος» ο Γκριμάλντο.

Ο Μαρκ Κουκουρέγια αποτελεί εδώ και κάποιες ώρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 27χρονος βρέθηκε κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Τσέλσι, στην οποία και άνηκε, άγγιζαν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δυσκόλεψε, εν τέλη, την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο σύνολο του «Τσόλο» Σιμεόνε.

Ο Κουκουρέγια θεωρούταν η κατάλληλη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας της Ατλέτικο. Οι επαφές του παίκτη με την ομάδα της Μαδρίτης προχώρησαν σημαντικά. Το ποσό που ζητούσαν οι «μπλε του Λονδίνου» ανάγκασε τους «ροχιμπλάνκος» να κάνουν το βήμα πίσω και η γειτόνισσα Ρεάλ, εκμεταλλεύτηκε την όλη κατάσταση, κάνοντας δικό της τον 27χρονο μπακ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, έπειτα και από προσωπική εισήγηση του νέου προπονητή των «μερένγχες», Ζοσέ Μουρίνιο.

Μετά τη μεταγραφή Κουκουρέγια στη Ρεάλ, η Ατλέτικο αλλάζει σχέδια και το όνομα του Αλεχάντρο Γκριμάλντο, έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Ο 31χρονος Ισπανός δεν απασχολεί για πρώτη φορά την ομάδα της Μαδρίτης, μιας και στο παρελθόν οι άνθρωποι της Ατλέτικο είχαν εξετάσει την περίπτωσή του. Οι δύο πλευρές δεν είχαν προχωρήσει σε τελική συμφωνία, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πιο πιθανό από ποτέ για τον Γκριμάλντο να ντυθεί στα χρώματα των «ροχιμπλάνκος».

Ο Γκριμάλντο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, ενώ σε συλλογικό επίπεδο δεσμεύεται από τη Μπάγερ Λεβρεκούζεν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Ο Ισπανός δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, με την Ατλέτικο να περιμένει στη γωνία για την απόκτησή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News