ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Έσβησε την σημαία της Ρεάλ από φωτογραφία του Εμπαπέ (pics)
«Κόκκινο πανί» είναι για την ομάδα της Γαλλίας η «Βασίλισσα», με την Παρί να κάνει photoshop στην σημαία της Ρεάλ η οποία φαινόταν σε φωτογραφία του Εμπαπέ στον τελικό του Νations League
Η Γαλλία κατέκτησε το πρώτο της Nations League, χωρίς αυτό όμως να… μαλακώσει την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ακόμη και μετά από την μεγάλη νίκη της χώρας, ασχολούταν με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Παρισιού θέήσε να συγχαρείμτον Εμπαπέ για το γκολ που πέτυχε και ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του ποδοσφαιριτή. Για κακή της τύχη ομως, την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και ο επίσημος λογαριασμός της εθνικής Γαλλίας, με τις δύο εικόνες να παρουσι’αζουν μία διαφορά.
Στην κανονική φωτογραφία, πίσω αριστέρα από τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται η σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία ωστόσο με… συνοπτικές διακδικασίες και αρκετό photoshop φρόντισε να εξαφανίσει η Παρί Σεν Ζερμέν στην ανάρτηση που έκανε.
Δείτε τις δύο εικόνες, με την σημαία να βρίσκεται πίσω αριστερά και μετά να «εξαφανίζεται»

View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
