ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Τη… δίψα του για επιστροφή του στη δράση δείχνει ο Πορτογάλος (pic)
Την ανυπομονησία του για την επιστροφή του στη δράση αλλά και το πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο, έδειξε ο Ρούμπεν Σεμέδο με story στο Instagram.
Την επιστροφή του στην ποδοσφαιρική δράση περιμένει πως και πως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος με ένα ακόμη story στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το instagram, δείχνει το πόσο πολύ του λείπει η… μπάλα.
Ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος έχει μείνει εκτός προπονήσεων εδώ και αρκετό καιρό και πιο συγκεκριμένα από τα τέλη Αυγούστου και πλέον το μόνο που περιμένει είναι να μπορέσει να ξανά προπονηθεί και να αγωνιστεί παρέα με τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
