Καρέτσας: Νέα «επίθεση» της Ντόρτμουντ - Στο τραπέζι βελτιωμένη πρόταση
Η υπόθεση του Κωνσταντίνου Καρέτσα μπαίνει σε νέα διάσταση, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανεβάζει ξανά τους ρυθμούς για την απόκτηση του 18χρονου Έλληνα διεθνούς, επιδιώκοντας να ολοκληρώσει μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Βεστφαλοί έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση της Γκενκ μέσα στην ημέρα (27/7), με στόχο να καταθέσουν βελτιωμένη οικονομική πρόταση και να φέρουν πιο κοντά την οριστική συμφωνία.
Η γερμανική ομάδα εξακολουθεί να θεωρεί τον Καρέτσα βασική επιλογή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής και δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι η πρώτη επίσημη προσφορά δεν έγινε αποδεκτή από τους Βέλγους.
Η τελευταία πρόταση της Ντόρτμουντ έφτανε τα 29 εκατομμύρια ευρώ, περιλάμβανε επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 10%. Ωστόσο, η Γκενκ εμφανίζεται αμετακίνητη στις απαιτήσεις της, κοστολογώντας τον νεαρό άσο στα τουλάχιστον 35 εκατομμύρια ευρώ.
Οι σημερινές επαφές θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς οι Γερμανοί αναμένεται να παρουσιάσουν αναθεωρημένη πρόταση, επιχειρώντας να μειώσουν την οικονομική απόσταση που εξακολουθεί να χωρίζει τις δύο πλευρές.
Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ δεν είναι η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης. Η Μίλαν εξακολουθεί να έχει τον Καρέτσα στη μεταγραφική της λίστα και παραμένει σε στάση αναμονής, έτοιμη να κινηθεί εφόσον προκύψει πρόσφορο έδαφος στις διαπραγματεύσεις.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Γκενκ, καταγράφοντας 49 συμμετοχές, τρία γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει ήδη καθιερωθεί και στην Εθνική Ελλάδας, γεγονός που έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία.
Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για το μέλλον του Έλληνα διεθνούς, καθώς από τη συνάντηση των δύο συλλόγων θα φανεί αν η Ντόρτμουντ μπορεί να γεφυρώσει τη διαφορά και να φέρει τη μεταγραφή ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Όλοι λένε ότι προκρίθηκε, εκτός από τον Νίστρουπ
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Επένδυση-μαμούθ στη Φόρεστ - Ξεπέρασε τα 100 εκατ. λίρες
- Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Ντίνκο Χόρκας
- Ολυμπιακός: Χωρίς φούρια και πανικό επειδή κάποιοι είναι διαχρονικά... ανυπόμονοι
- Ολυμπιακός: Το νέο δυνατό δίδυμο κι ένα ερωτηματικό!
