Ρονάλντο: «Ο Πέρεθ ήθελε να μείνω στη Ρεάλ, όμως είχα πάρει την απόφασή μου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τα χαρτιά του για μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του διαδρομής, μιλώντας για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο «El Chiringuito» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, αποκαλύπτοντας πως ο ισχυρός άνδρας των «μερένγκες» προσπάθησε να τον κρατήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Όπως τόνισε ο CR7, ωστόσο, η απόφασή του είχε ήδη παρθεί, καθώς είχε δώσει τον λόγο του στη Γιουβέντους και ήθελε να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της Ρεάλ είχε ολοκληρωθεί για μένα. Χρειαζόμουν ένα διαφορετικό κίνητρο. Όταν μιλούσαμε με τη Γιουβέντους, ο Φλορεντίνο ήθελε να επιστρέψω, αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω την απόφασή μου, γιατί είχα ήδη δεσμευτεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ρονάλντο μίλησε επίσης για την τεράστια πίεση που ένιωθε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μαδρίτη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς του και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τις αποτυχίες.

«Όταν έχανα ένα πέναλτι στη Ρεάλ, πολλές φορές κλεινόμουν μόνος μου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Θύμωνα με τον εαυτό μου και αναρωτιόμουν ξανά και ξανά τι είχα κάνει λάθος. Υπήρχαν φορές που δεν είχα διάθεση ούτε να φάω», εξήγησε.

Ο Πορτογάλος σταρ αναφέρθηκε ακόμη και στη σύγκριση που κάνει ο γιος του ανάμεσα στον ίδιο και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Όπως αποκάλυψε με χιούμορ, ο μικρός θεωρεί πως ο Γάλλος επιθετικός είναι καλύτερος από τον πατέρα του, με τον Ρονάλντο να του απαντά υπενθυμίζοντας τα επιτεύγματα και τα γκολ της δικής του καριέρας.

«Βλέπει βίντεο με τον Εμπαπέ, τον Μπέλιγχαμ και τον Καμαβινγκά και μου λέει ότι ο Εμπαπέ είναι καλύτερος. Του λέω ότι έχω περισσότερα γκολ, αλλά εκείνος μου απαντά ότι κι εγώ έχω χάσει πέναλτι», είπε χαμογελώντας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με κάθε του δήλωση να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News