ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Στα ραντάρ της ο Χρήστος Τζόλης»

Σύμφωνα με την Ισπανική «Sport» ο Χρήστος Τζόλης είναι στη λίστα της Μπαρτσελόνα, ενώ οι Καταλανοί ισχυρίζονται πως ο 19χρονος έχει… περιζήτητο προφίλ στην Ευρώπη.

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στα γήπεδα της Αγγλίας, με τη φανέλα της Νόριτς, με το όνομά του να έχει μπει ήδη στις λίστες των κορυφαίων ομάδων. Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως τον έχει ήδη στα ραντάρ της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport».

Η Μπάρτσα, με τα δεδομένα οικονομικά της προβλήματα, είναι αναγκασμένοι να στραφεί σε περιπτώσεις νεαρών παικτών και ο Τζόλης είναι μία τέτοια. Το ρεπορτάζ αναφέρει «ο Τζόλης έκανε ένα ποιοτικό άλμα παίρνοντας μεταγραφή στην Premier League για να γίνει παίκτης της Νόριτς. Μπορεί να παίξει και αριστερά, και δεξιά, τον Ιανουάριο θα κλείσει τα 20 του χρόνια και το σουλούπι του κάνει το προφίλ του περιζήτητο στην Ευρώπη. Έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το όνομά του στη διεθνή σκηνή και δεν θα λείψουν οι προτάσεις γι’ αυτόν στο μέλλον».

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, Γενικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, είχε αποκαλύψει πως ο Τζόλης βρέθηκε στο στόχαστρο των Καταλανών, εξηγώντας τον λόγο που δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

«Θα σας πω κάτι από το παρελθόν που έχει σημασία. Όταν ήμασταν στο τουρνουά στην Βαρκελώνη, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μας είπαν πως θα τον χάσουμε, αλλά εξαιτίας της τιμωρίας της δεν έκανε πρόταση για τον Τζόλη. Όταν πήγε ο Τζόλης στη Γερμανία μας ενημέρωσαν για να διεκδικήσουμε τροφεία από την ομάδα που πήγε στη Γερμανία και κάναμε τις ενέργειες για να προστατεύσουμε στο club. Όταν μιλήσαμε με τον μπαμπά δεν χρειάστηκαν πάνω από 5 λεπτά για να συμφωνήσουμε για την επιστροφή του Χρήστου στον ΠΑΟΚ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News