ΠΕΛΕ: «Είμαι καλύτερα και έτοιμος να παίξω την Κυριακή!»

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου με ανάρτηση στα social media, με το γνωστό του χιούμορ διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι είναι καλά και συνεχίζει τη θεραπεία του στην οικεία του.

Δύο εβδομάδες μετά το εξιτήριο που πήρε από νοσοκομείο του Σάο Πάολο, ο Πελέ θέλησε να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές του, για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο 80χρονος Βραζιλιάνος χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο και πλέον ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, παραμένοντας στο σπίτι του. Και στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρούν οι κόρες του, ο ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απέδειξε ότι διατηρεί το χιούμορ του:

«Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Είμαι καλύτερα και έτοιμος να παίξω την Κυριακή. Και για να… σοβαρευτώ, ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ όλους που μου έδωσαν δύναμη. Θεού θέλοντος, θα είμαι μαζί σας πολύ σύντομα».

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα (1958, 1962, 1970), ο Πελέ παρέμεινε για έναν μήνα στο νοσοκομείο, αφού εντοπίσθηκε ένας «ύποπτος» όγκος του παχέος εντέρου κατά την διάρκεια συνηθισμένων εξετάσεων. Μετά την χειρουργική επέμβαση, στις 4 Σεπτεμβρίου, ο «βασιλιάς» πέρασε δέκα ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου επέστρεψε σύντομα λίγες ημέρες αργότερα, λόγω δυσκολιών στην αναπνοή. Το αποτέλεσμα της βιοψίας του όγκου δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ, αλλά οι γιατροί είπαν ότι «θα έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News