ΠΟΛ ΣΚΟΟΥΛΣ: Αποκλείει την κατάκτηση πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Εκτός μάχης» τίτλου προβλέπει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Σκόουλς.

Ο «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τις ποιοτικές προσθήκες που έχει κάνει η ομάδα του Μάντσεστερ, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε φαβορί για την Premier League τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πολ Σκόουλς, μιλώντας στο Sky Sports, δεν θεωρεί ικανή την πρώην ομάδα του να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα, μένοντας μάλιστα στο μέτριο ξεκίνημα των «κόκκινων διαβόλων» στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολ Σκόουλς:

«Το πρωτάθλημα είναι ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Σίτι, αλλά και στην Τσέλσι, η οποία είναι η τρίτη ομάδα που θα προστεθεί στις πρώτες δύο.

Νομίζω πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει πέσει χαμηλά, είναι πολύ νωρίς. Απλά θεωρώ ότι η Σίτι και η Λίβερπουλ, βλέποντας το παιχνίδι τους και το υψηλό τους επίπεδο, δεν μπορούν να πλησιαστούν από άλλες ομάδες».

Τον Όλε, φέτος, πρέπει να τον νιώσουν να έρχεται. Η Σίτι όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν δέκα χρόνια, τους ένιωθες να έρχεται, έβαζε πίεση στις ομάδες. Την Λίβερπουλ επίσης την ένιωθες να έρχεται, το έχασαν για έναν πόντο από την Σίτι, ένα χρόνο πριν το πάρουν. Νομίζω πως φέτος, αυτό που θα είναι αποδεκτό είναι το αίσθημα ότι η ομάδα έρχεται, όπως έκαναν οι Σίτι και η Λίβερπουλ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News