ΡΟΝΑΛΝΤ ΚΟΥΜΑΝ: «Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρω τη σημασία ενός Clasico»

Αν και ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» φαίνεται να είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου, είναι έτοιμος για το el clasico γνωρίζοντας την πίεση που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διαστυαρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στο Camp Nou με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» να βρισκεται με την πλάτη στον τοίχο. 

Αν και ήταν έτοιμος να απολυθεί, ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε πως θα παραμείνει μέχρι αρχές Οκτωβρίου με τον Ρόναλντ Κούμαν να δηλώνει πως δεν νομίζει να βρίσκεται υπό μεγαλύτερη πίεση αυτή την στιγμή.

«Ως προπονητής της Μπαρτσελόνα πρέπει να αντέξω την πίεση, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρω τη σημασία ενός Clasico», είπε ο Κούμαν και στη συνέχεια ερωτηθείς αν έχει τη στίριξη του συλλόγου απάντησε:

«Πρέπει να απαντώ σε κάθε παιχνίδι, αν συμβαίνει αυτό. Νομίζω ότι είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα τώρα, αύριο για να δούμε. Αισθάνομαι υποστήριξη από τον σύλλογο, αλλά ξέρω ότι όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Κερδίσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και το περιβάλλον είναι πολύ καλύτερο»

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει κανένας φόβος δείχνοντας αισιόδοξος και έχοντας  εμπιστοσύνη στο σύνολο της ομάδας του, καθώς επίσης ζήτησε και την στήριξη των οπαδών καλώντας τους  να γεμίσουν το γήπεδο.

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος από την πλευρά μας. Νομίζω ότι και οι δύο έχουμε ένα καλό μείγμα νεότητας και εμπειρίας. Είμαστε καλύτεροι στην κατοχή μπάλας και είναι πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις».

«Πρέπει να γνωρίζουμε την ταχύτητά τους όταν χάνουμε την κατοχή και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί όταν έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, δεν μπορούμε να χάνουμε ευκαιρίες».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News