ΑΤΖΟΥΝ ΙΛΙΤΖΑΛΙ: Παίρνει με 35 εκατ. ευρώ τη Χαλ!

Ο γνωστός σε όλους παραγωγός του Survivor, έτοιμος να μπει στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας…

Πριν λίγο καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε κάνει γνωστό με δηλώσεις του πως είναι έτοιμος να αγοράσει τη Χαλ Σίτι. Μάλιστα είχε τονίσει πως το όνειρό του είναι να δημιουργήσει μία ομάδα η οποία θα αποτελείται από Τούρκους ποδοσφαιριστές και προπονητή.

«Θέλω να κυματίσω τη σημαία της Τουρκίας στην Αγγλία με την επιτυχία της Χαλ Σίτι. Ελπίζω ότι το κλαμπ θα φτάσει να αποτελείται στο μέλλον από Τούρκους ανθρώπους, από τον προπονητή ως τους ποδοσφαιριστές.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Αν ο Θεός το θέλει, θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου», είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο.

Φαίνεται πως το όνειρο αυτό είναι κοντά στο να το πραγματοποιήσει ο γνωστός σε όλους Τούρκος παραγωγός του Survivor και όχι μόνο!

Σύμφωνα με τους Τούρκους, είδηση την οποία έχουν αναδημοσιεύσει και οι Άγγλοι, ο Ατζούν έχει δώσει τα χέρια με τον Αιγύπτιο πρόεδρο της Χαλ Σίτι για την αγορά της ομάδας έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ. Βέβαια όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, καθώς θα πρέπει να λυθούν και αρκετά διαδικαστικά ζητήματα για να προχωρήσει η πώληση της ομάδας!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News