ΓΕΒΓΕΝ ΣΑΚΧΟΦ: «Βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα»

Ο Γεβγέν Σάκχοφ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς με τον Αρη, στην βελτίωση της ομάδας αλλά και στην στήριξη των οπαδών.

Ο Γεβγέν Σάκχοφ μίλησε στην Cosmote TV ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη αύριο στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουκρανός μέσος της Ενωσης:

Για το ματς με τον Άρη: «Ξέρουμε ότι ως ομάδα διαθέτουν καλούς παίκτες μπροστά. Είναι καλά οργανωμένοι, έχουν την ποιότητα να παίξουν. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι μας, λαμβάνοντας υπόψιν και τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να προετοιμαστούμε καλά για το ματς». 

Για το πόσο γρήγορα προσαρμόζονται οι παίκτες σε αυτά που ζητά ο νέος προπονητής: «Φυσικά, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς, χρειάζεται χρόνος. Όμως, μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε ως ομάδα στα κριτήρια και σε όσα θέλεις ο προπονητής από εμάς. Είμαστε σε μία διαδικασία βελτίωσης και είναι σημαντικό μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε ως ομάδα».

Για την υποστήριξη του κόσμου στα φετινά παιχνίδια: «Ο κόσμος αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Μας βοηθά πολύ, μας υποστηρίζει στα εκτός κι εντός έδρας παιχνίδια. Μας δίνει ενέργεια και μας κάνει να καταλαβαίνουμε τη σπουδαιότητα ενός αγώνα. Παίζουμε για τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από εμάς». 

Για το που πιστεύουν οι παίκτες ότι μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΚ: «Δεν είναι απλώς θέμα δικό μας. Είναι στην ιστορία της ΑΕΚ, είναι πάντα έτσι. Είναι μεγάλη ομάδα, παλεύει πάντα για τους μεγαλύτερους στόχους. Οπότε κάθε φορά, κάθε χρόνο οι στόχοι είναι ίδιοι. Οι υψηλότεροι που μπορούμε να πετύχουμε, το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Να είμαστε πρωταθλητές».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News