«Παράθυρο» για παρουσία φιλάθλων στα προκριματικά

Φτάνει η στιγμή που θα δούμε ξανά κόσμο στο Γ.Καραϊσκάκης; Κατά πως φαίνεται, ναι. Σε ενημέρωση της UEFA προς τους συλλόγους, αφήνει ορθάνοιχτο το… παράθυρο.

Όπως τονίστηκε δεν θα επιτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων (σ.σ.: το 5% που δικαιούνται) στους αγώνες των προκριματικών και των πλέι οφ των δικών της διοργανώσεων, δηλαδή του Champions League και του Europa League. Αντιθέτως, δεν ανέφερε κάτι για τους φίλους των εκάστοτε γηπεδούχων. Γιατί; Επειδή προφανώς στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία εκτιμούν ότι είναι εφικτό και ακίνδυνο συνάμα να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, έστω και σε ένα ποσοστό της χωρητικότητας.

Πλέoν μένει στην ελληνική (ή όποια άλλη πανευρωπαϊκά) κυβέρνηση να αποφασίσει, έως ότου αρχίσουν οι αγώνες των προκριματικών του Ολυμπιακού αν θα… ανάψει πράσινο να δούμε ξανά οπαδούς στο «Γ.Καραϊσκάκης». Προφανώς θα εξαρτηθούν πολλά και από την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα καθώς και τους δείκτες μεταδοτικότητας του covid- 19 που έχουν πτωτική τάση και θα είναι ό,τι καλύτερο να συνεχίσουν έτσι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News