ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος»

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», με τον Μίλαν Ράσταβατς να τονίζει πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εξέλιξη αλλά και το σκορ του αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει το σερί νικών του. Ο Μίλαν Ράσταβατς παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και όπως υποστήριξε δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, καθώς όπως ανέφερε η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι ικανοποιημένος καθώς αξίζαμε παραπάνω από αυτά που τελικά πήραμε για έναν ακόμη αγώνα. Νομίζω ότι ένα σημαντικό σημείο ήταν ότι αντέδρασε ο αντίπαλος και τους βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη του αγώνα. Αν κι εμείς είχαμε ξεπεράσει την πρώτη περίοδο και το γκολ που δεχθήκαμε ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Σε αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, δείξαμε καλή διάθεση, πήραμε το βαθμό και το κρατάμε για τη συνέχεια».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News