ΑΝΤΡΕ ΣΙΜΟΕΣ: «Ο κόσμος μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα παραπάνω»
Ο Πορτογάλος μέσος της «Ένωσης» μίλησε στην Cosmote TV μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη με 2-1.
Ο Αντρέ Σιμόες παραχώρησε δηλώσεις μετά το φινάλε του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στο ΟΑΚΑ, όπου η «Ένωση» επικράτησε με 2-1 των «κιτρινόμαυρων»
Αναλυτικά τα οσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος των κιτρινόμαυρων:
Για το παιχνίδι:
«Ήταν κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Ξέραμε από πριν ότι ο Άρης ήταν πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε στην έδρα μας μπροστά στον Άρη, είχαμε κίνητρο με το να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι.Μπορέσαμε να σκοράρουμε δύο φορές στο ημίχρονο και μετά την κόκκινη έπρεπε να παίξουμε πιο κλειστά για να πάρουμε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΚ που μας βοήθησε. Ήταν πολύ καλή νίκη, που μας άφησε καλή γεύση».
Για τη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι:
«Έχουμε διαφορετική ομάδα, διαφορετικούς παίκτες σεν σχέση με πέρυσι. Δεν θέλω να τις συγκρίνω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμα χαρούμενος για όλους τους παίκτες που είναι εδώ.Τα πήγαν όλοι καταπληκτικά. Θέλω να τους συγχαρώ ξεχωριστά, τον προπονητή, τον πρόεδρο και πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα παραπάνω».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μίλος Πάντοβιτς: «Είχα προβλήματα με τον χρόνο συμμετοχής μου στον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Τα «φιλαράκια», έχουν ζήσει… 17… 24… και 50 συνεχόμενα χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα
- Γιώργος Χελάκης: Ορισμένα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο φαίνονται...
- Κωστούλας: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, είναι η ευκαιρία μου»
- Ντανιέλ Μπατίστα: «Νίκη αφιερωμένη στον υπέροχο κόσμο της Καλαμάτας»
