ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πρώτο φαβορί για τον πάγκο ο Ουνάι Έμερι
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Νιουκάστλ, με τον Ισπανό πρώην προπονητή των Παρί και Άρσεναλ και νυν της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι να είναι ο βασικός στόχος.
Η Νιουκάστλ μετά την έλευση των νέων ιδιοκτητών και την απόλυση του Στιβ Μπρους, ψάχνεται για τον επόμενο προπονητή της, με αρκετά ονόματα να βρίσκονται στη λίστα, όπως γίνετε καθημερινά γνωστό από δημοσιεύματα.
Ένα νέο δημοσίευμα από το γερμανικό «Sport1», τονίζει πως η πρώτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι ο γνωστός στην Premier League, από το πέρασμά του από την Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός τεχνικός έχει δουλέψει και στην Παρί και γνωρίζει πως είναι να συναναστρέφεσαι με ποδοσφαιρικούς αστέρες, τους οποίους και θα ήθελε να φέρει η νέα ηγεσία στην ομάδα.
Ο Ισπανός τεχνικός, αναμφίβολα έχει κάνει τις καλύτερες χρονιές του στην Ισπανία και την Σεβίλλη, ενώ και την περυσινή χρονιά με την, τωρινή του ομάδα, τη Βιγιαρεάλ κατάφερε να κατακτήσει το Europa League, φέτος όμως βρίσκεται στην 13η θέση και μένει να φανεί εάν ήρθε η στιγμή του να αποχωρήσει για νέες περιπέτειες με τη Νιουκάστλ να είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον «πάρει» από τα «κίτρινα υποβρύχια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
