ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Στον πάγκο μετά από καιρό
Μετά από καιρό δεν είναι στη βασική ενδεκάδα ο μέσος από τη Γουινέα…
Ύστερα από οκτώ σερί ματς που ήταν βασικός ο Μαντί Καμαρά, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει στον πάγκο. Ο μέσος από τη Γουινέα παίζει σερί με Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα της χώρας του και τώρα παίρνει ανάσες, λίγα 24ωρα μετά από τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Μαντί Καμαρά στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη.
Τον Πιερ Κούντε έβαλε στη θέση του ο Πορτογάλος τεχνικός, δίνοντας στον Καμερουνέζο μετά από καιρό φανέλα βασικού.
Παράλληλα, στον πάγκο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, είναι ακόμη οι Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Αβραάμ και Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο του Ιωνικού θα είναι οι Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Γκουτσούλιας, Μάναλης, Ντελγκάδο, Σάντσες, Κιάκος, Κάνας και Λένις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τον Ελ Κααμπί
- Παρασκήνιο ΕΠΟ: Θέλουν αλλαγή για το Κύπελλο
- Κώστας Φορτούνης: Πότε έρχεται οριστικά στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τον Ολυμπιακό
- Σαουδική Αραβία: Η απίθανη γκάφα του Μπέντο έδωσε παράταση στη στέψη για την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)
- Ο Τσιτσιπάς και το αρχαίο βάζο: Θύμα φάρσας από τους διοργανωτές του Italian Open
