VIRAL: Πως μπορείς να την... πατήσεις όταν εκτελείς πέναλτι «αλα Πανένκα» (vids)
Εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι εφήβων ΠΑΟΚ- Ατρόμητου Τριαδίου, αποδεικνύει ότι δεν είναι πάντα έξυπνο να επιχειρείς να πιάσεις… κορόιδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα!
Καμία φορά τα ωραιότερα στιγμιότυπα κρύβονται στους πιο «μικρούς» αγώνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εκτέλεση πέναλτι αλλά και η τρομερή απόκρουσή του σε αγώνα των εφήβων του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο Τριαδίου.
Πιο αναλυτικά, ο παίκτης των γηπεδούχων δοκίμασε να εκτελέσει πέναλτι «α λα Πανένκα», με τον κίπερ του «Δικεφάλου του Βορρά»,Αναστάσιο Σεβαστίδη, να διατηρεί ανέπαφη την εστία του, όντας πεσμένος στο έδαφος.
Δείτε την φάση στο 04:00 και έπειτα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αλγκουαθίλ: Τι ανέφερε για τους πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θρυλικό γέλιο»
- Η Team Hellas ξεκινά το ταξίδι της για το Ντακάρ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
- Ελ Αραμπί: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αποθέωση»
- Μπέος σε Λανουά: «Μη νομίζεις ότι είσαι στο απυρόβλητο - Ο Τζήλος και ο Πολυχρόνης πρέπει να πάνε οριστικά σπίτια τους»
