ΑΕΚ: Τραυματίας ο Τζαβέλλας μετά τους αγώνες της Εθνικής
Την πρώτη της προπόνηση μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών πραγματοποίησε η ΑΕΚ, με τον Τζαβέλλα να επιστρέφει με μικροτραυματισμό.
Με τους διεθνείς επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ, σήμερα 15/11, με αρκετούς παίκτες να κάνουν πρόγραμμα αποκατάσταση. Ενώ ο Τζαβέλλας γύρισε με σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Πέτρος Μάνταλος, Σίμος Μήτογλου, Μιχάλης Μπακάκης, Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλης Κοσίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
