ΑΕΚ: Τραυματίας ο Τζαβέλλας μετά τους αγώνες της Εθνικής
Την πρώτη της προπόνηση μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών πραγματοποίησε η ΑΕΚ, με τον Τζαβέλλα να επιστρέφει με μικροτραυματισμό.
Με τους διεθνείς επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ, σήμερα 15/11, με αρκετούς παίκτες να κάνουν πρόγραμμα αποκατάσταση. Ενώ ο Τζαβέλλας γύρισε με σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Πέτρος Μάνταλος, Σίμος Μήτογλου, Μιχάλης Μπακάκης, Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλης Κοσίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
