ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: Στήριξε Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε πορτογαλικό ραδιόφωνο για τον Φερνάντο Σάντος που περνάει δύσκολες μέρες στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας για τον Φερνάντο Σάντος ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά την ήττα από τη Σερβία που έστειλε την εθνική ομάδα στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ 2022.

Μιλώντας στην εκπομπή «Bola Branca» του Radio Renascença είπε πως «ο Φερνάντο Σάντος αν υποψιαζόταν ότι οι διεθνείς δεν τον εμπιστεύονταν, θα έφευγε μόνος του». 

«Δεν πιστεύω ότι οι Πορτογάλοι διεθνείς δεν θέλουν να συνεχίσει ο Φερνάντο Σάντος» είπε και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εθνική Ελλάδας και την ΑΕΚ.

«Ο Σάντος έχει νοοτροπία νικητή και μοιράζεται με τους παίκτες έναν στόχο… Η Πορτογαλία θα πάει στο Κατάρ, ο Σάντος την έχει ανεβάσει επίπεδο… Του αξίζει να τον πιστεύουν οι Πορτογάλοι. Επειδή είναι καλός προπονητής, γιατί είναι επιτυχημένος με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας» τόνισε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News