ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Αρέσει σε Γιουβέντους και Άρσεναλ ο Λοκατέλι
Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και με την Εθνική Ιταλίας, ο Μανουέλ Λοκατέλι φαίνεται να αποκτά πολλούς μνηστήρες με τις Γιουβέντους και Άρσεναλ να… παλεύουν για την απόκτησή του.
Η περίπτωση του Μανουέλ Λοκατέλι αρχίζει και αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, ειδικότερα μετά την εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Εθνική Ιταλίας.
Ο 23χρονος μέσος από το Λέτσο, πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της «Σκουάντρα Ατζούρα» εναντίον της Ελβετίας με 3-0, αναγκάζοντας το γήπεδο να τον χειροκροτήσει.
Γιουβέντους και Άρσεναλ φαίνεται να είναι στο κατόπι του, με τη «Γηραιά Κυρία», να είναι αυτή που φαίνεται πιο κοντά στην απόκτησή του. Μάλιστα, η διοίκηση της Γιούβε, παλεύει να κλείσει τον παίκτη πριν το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Λοκατέλι έκανε 34 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με τη Σασουόλο, σημειώνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί στα 35 εκατομμύρια ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
