ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 7-0: Αγώνας παρωδία για επαγγελματικό πρωτάθλημα

Ο Πιερικός σκόρπισε την Καβάλα στους… 7 ανέμους σ’ ένα ματς δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πιερικός δεν έδειξε καθόλου έλεος απέναντι στην ερασιτεχνική ομάδα που κατέβασε η Καβάλα διασύροντάς τη με 7-0 για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Οι αθλητές που εκπροσώπησαν το σωματείο των «Αργοναυτών» είναι οι μοναδικοί που δεν ευθύνονται για την κατάσταση, αφού κατέβηκαν σήμερα να αγωνιστούν, χωρίς να έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, για να αποφύγει η ομάδα τον τρίτο μηδενισμό, που θα οδηγούσε στην αποβολή της από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτό το παιχνίδι έδειξε για άλλη μια φορά την ανοργανωσιά και την τραγική γενικότερα κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Καβάλα την μία μέρα έμενε εκτός πρωταθλήματος από την ΕΕΑ και άρα δεν μετείχε στην κλήρωση του πρωταθλήματος και την άλλη επανερχόταν μέσω των ποινικών δικαστηρίων, χωρίς την δυνατότητα να εγγράψει, όμως, ποδοσφαιριστές για να καρταρτίσει ρόστερ.

Η διοίκηση της ίδιας της ομάδας αποφάσισε παρά την όλη αυτή τραγική κατάσταση που αντιμετώπισε και τις συνέπειες που εκείνη προκάλεσε να κατεβάσει την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας πως από την στιγμή που δεν θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κανονικούς ποδοσφαιριστές θα καταστεί μία ομάδα σάκος του μποξ που θα διασύρεται σε όποιο γήπεδο κι αν κατεβαίνει να παίξει.

Ένα γεγονός το οποίο μόνο δυσφήμιση αποτελεί για τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει δεχτεί πολλαπλά «χτυπήματα» από την φετινή Super League 2 και τις «εκπλήξεις» της.

Σκόρερ: 5′ Εμπουσί, 7′ Καρανάτσιος, 29′ Παντελιάδης, 34′ Χαντζάρας, 37′ Ζαφειράκης, 47′ Μαυρίδης, 87′ πεν. Καγκελίδης

Ενδεκάδες:

Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης (46′ Μουρατίδης), Παντελιάδης (46′ Καγκελίδης), Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Κριμιτζάς, Ίτσιος (46′ Παπουτζίδης), Ζαφειράκης, Μπουολί (46′ Πέλκας), Καρανάτσιος, Χαντζάρας (46′ Μαυρίδης).

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Παπαδόπουλος, Καμαρίδης, Λαμπαδίτης, Χατζηγεωργίου, Δραγανίδης (71′ Μπουτζατζάς).

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News