ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Πέδρο Μαρτίνς καλεί Χοσέ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει τα πράγματα στα χέρια του, για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στην περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνηθίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στα μεταγραφικά ζητήματα. Θέλει, πριν από τις οριστικές εξελίξεις, να αποκτά επαφή με τους παίκτες αφενός για να σχηματίζει και ο ίδιος μια γνώμη για τον χαρακτήρα τους και αφετέρου για να εξηγεί πως ακριβώς σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει. Και την προσωπική επαφή δεν την χρησιμοποιεί μόνο σε περιπτώσεις παικτών που πρόκειται να έρθουν αλλά και μερικών που έχει ήδη στα χέρια του και διαπραγματεύονται την ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό ή όχι.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει ο Χοσέ Χολέμπας. Ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση ανανέωσης αλλά ο βετεράνος αριστερός μπακ δεν ικανοποιήθηκε από την προσφορά (σ.σ.: λέει ο ίδιος ότι του προσφέρθηκαν τα ίδια χρήματα που έπαιρνε πέρυσι) και δεν την αποδέχθηκε. Ο Πέδρο Μαρτίνς, που είχε εισηγηθεί θετικά για την ανανέωση του συμβολαίου του, δεν έχει διάθεση να ψάξει και για αριστερό μπακ γι’ αυτό και ανέλαβε πρωτοβουλία.

Τηλεφώνησε στον Χολέμπας προκειμένου να τον πείσει ότι η πρόταση που του έγινε επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος εκτιμάει όσα προσέφερε όπως εξάλλου τον τίμησε ο Ολυμπιακός που πέρυσι τον αποδέχθηκε ξανά στην οικογένειά του κάτι που -πρωτίστως- ήταν επιθυμία του παίκτη…
Αν δεν αλλάξει γνώμη ο Χοσέ τότε ο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός θα είναι αναγκασμένοι να βρουν άλλο αριστερό μπακ με τον Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ και τον Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ να είναι δύο πιθανές λύσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News