ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ: «Μεγάλες επεμβάσεις από τον κίπερ της Λαμίας» (vid)
Ο τεχνικός του Απόλλωνα, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, σχολίασε τις ευκαιρίες της ομάδας του αλλά και το γκολ που τους έλειψε
Χωρίς γκολ έληξε το ματς στην «Ριζούπολη», ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Λαμία, για την 12 αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις σε ένα ματς χωρίς ρυθμό.
Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως η ομάδα του αν και είχε ευκαιρίες δεν είχε το γκολ που ήθελε.
«H Λαμία δεν έκανε κάποια ευκαιρία, ο τερματοφύλακάς τους έκανε μεγάλες επεμβάσεις, εμείς κάναμε τα πάντα είχαμε ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε το γκολ. Έχουμε τους τραυματισμούς, ωστόσο είμαι ευχαριστημένος με την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μου», είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης στην Cosmote TV.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
