ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙ: «Ήμουν πολύ κοντά να πάω στην Μπαρτσελόνα μόνο για να παίζω μαζί του, αξίζει όλες τις Χρυσές Μπάλες»

O συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν και την εθνική Αργεντινής, Άνχελ Ντι Μαρία, μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε πώς θα μπορούσε να έχει επηρεάσει την καριέρα του.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, του «έπλεξε» το εγκώμιο ως παίκτη και αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα και θα πήγαινε μόνο για να είναι συμπαίκτης του και εκεί, εκτός από την Εθνική Αργεντινής. 

«Αν έβλεπες τα πράγματα που κάνει στην προπόνηση! Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στη Μπαρτσελόνα, αν πήγαινα ήταν μόνο για να παίξω μαζί του. Όταν βγήκε ότι θα έρθει στην Παρί Σεν Ζερμέν ήμουν χαρούμενος, ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη, το να παίξω μαζί του είναι ένα όνειρο που είχα, είναι κάτι μοναδικό. Αυτό το παιδί είναι τρελό, είναι τρελό… Η κατάκτηση της 7ης Χρυσής Μπάλας, είναι η μισή καριέρα που έκανε και όλες τις άλλες μπάλες που έδωσαν σε άλλους, αφού είναι ο καλύτερος στον κόσμο, θα έπρεπε να του τις είχαν δώσει…», είπε ο Ντι Μαρία μιλώντας στο TNT Sports.

Για το αίτημα του Λιονέλ Μέσι να κερδίσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το βραβείο που δεν απονεμήθηκε το 2020: 

«Νομίζω ότι ο Λέο με αυτά που είπε, τον είδα, τον άκουσα… Είναι ένας κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία, να ζητά όπως ζήτησε μπροστά σε όλους, σε όσους διοργανώνουν τη Χρυσή Μπάλα και το κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα, σαν να μιλούσε στον οποιοδήποτε. Νομίζω ότι αυτό που έκανε είναι εκπληκτικό.

Απολαμβάνει να παίζει, του αρέσει να κάνει αυτό που κάνει. Νομίζω ότι δεν τρέφεται με άλλα πράγματα για να είναι ο καλύτερος ή να ξεπερνάει τον εαυτό του κάθε χρόνο, είναι κάτι που έρχεται φυσικά, όπως και η Χρυσή Μπάλα γιατί είναι ο καλύτερος στον κόσμο», κατέληξε  ο Ντι Μαρία.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News