ΑΛ ΚΕΛΑΪΦΙ: «Υπεραμυνθήκαμε τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέναντι στην ESL»

Ο πρόεδρος της ECA μίλησε στην ετήσια έκθεσή της κι αναφέρθηκε στην European Super League και την 18η Απριλίου τονίζοντας πως η ομάδα του έμεινε στο πλευρό της UEFA και του ποδοσφαίρου.

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν και της ECA (European Club Association) ανέβηκε στο βήμα της ετήσιας έκθεσης της ευρωπαϊκής ένωσης συλλόγων και μίλησε για την αποτυχημένη προσπάθεια της European Super League, η οποία στρεφόταν ενάντια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώ ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί:

«Δεν θα μείνω πολύ να μιλάω για τις 18 Απριλίου και μια Super League όχι και τόσο σούπερ, γιατί δεν μου αρέσει να μένω σε παραμύθια και αποτυχίες. Μαζί υπερασπιστήκαμε τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για όλους: για παίκτες, συλλόγους, πρωταθλήματα, εθνικές ομοσπονδίες και, πάνω από όλα, τους φιλάθλους.

Βασιστήκαμε στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη του προέδρου Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος αντιτάχθηκε στο μεταμεσονύκτιο πραξικόπημα και οι άνθρωποι με σύντομη μνήμη πρέπει να θυμούνται ότι αυτό ακριβώς ήταν.

Πρέπει να ξέρετε όλοι, ότι ο πρόεδρος Τσέφεριν ήταν σίγουρος από την αρχή. Μιλήσαμε νωρίς το πρωί της 18ης Απριλίου και είπε «θα νικήσουμε». Και το κάναμε. Ευχαριστώ, πρόεδρε Τσέφεριν»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News