ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ 3-2: Τι είπαν για το απίθανο γκολ του Μαζουακού Μόγιες και Τούχελ (vid)
Στο νικητήριο γκολ του Αρτούρ Μαζουακού αναφέρθηκαν οι προπονητές Μόγιες και Τούχελ μετά τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-2.
Η Γουέστ Χαμ νίκησε την Τσέλσι στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου με 3-2 με γκολ-ποίημα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού.
Ο Γάλλος πήρε την πάσα του Αντόνιο σε πλάγια θέση, ζύγισε τις επιλογές του και δοκίμασε ένα σκαφτό σουτ ξαφνιάζοντας ουσιαστικά τον Μεντί που δεν κατάφερε να αποκρούσει.
Όπως ήταν φυσικό στο νικητήριο γκολ του Μαζουακού αναφέρθηκαν οι δυο προπονητές, Ντέιβιντ Μόγιες και Τόμας Τούχελ στις δηλώσεις που έκαναν στο τέλος του αγώνα.
«Το τρίτο γκολ ήταν παράξενο… Οι δυο ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο προήλθαν από δικά μας λάθη» είπε ο Τούχελ.
Ο Μόγιες δεν φάνηκε να πιστεύει στην έμπνευση του ποδοσφαιριστή του: «Νόμιζω ότι ήταν υπέροχη σέντρα και του το είπα. Ήταν πολύ τυχερό γκολ αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να είσαι τυχερός μερικές φορές. Είχαμε χάσει λίγο την τύχη στα τελευταία ματς αλλά γύρισε σήμερα» είπε ο Σκωτσέζος τεχνικός.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ 3-2: Ο Μαζουακού «ξέρανε» τους μπλε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
