ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τέλος ο Χολέμπας, τρεις διάδοχοι στη λίστα

Ο Χοσέ Χολέμπας πήγε στο Ρέντη και ουσιαστικά έβαλε ο ίδιος τέλος στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό που ψάχνει άλλο αριστερό μπακ

Χολέμπας, τέλος. Αναμένονταν επί μέρες, φαίνεται πως πια είναι οριστικό παρά τις προσπάθειες που έκαναν αρκετοί προκειμένου να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές. Την Τετάρτη ο Χοσέ πέρασε από το Ρέντη όπου έδειξε να μην ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει. Φέρεται να είπε σε συμπαίκτες του αλλά και στον Μαρτίνς ότι θέλει μερικές μέρες ακόμα προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο ή όχι. Προφανώς αυτό, αυτομάτως, τον έθεσε οριστικά εκτός Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει ήδη προετοιμασία εδώ και πάνω από μία εβδομάδα και άμεσα φεύγουν για την Αυστρία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Δεν θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι πότε θα αποφασίσει ο Χολέμπας που φαίνεται να μην ξέρει και ο ίδιος τι θέλει να κάνει… Γι’ αυτό λοιπόν οι δύο πλευρές είπαν αντίο και στο μεγάλο λιμάνι άρχισαν ήδη να… τρέχουν την προσπάθεια εύρεσης διαδόχου για να γίνει… ζευγάρι με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην αριστερή πλευρά.

Ο 21χρονος Αλγερινός της Λίβερπουλ, Γιασέρ Λαρουσί, αρέσει και αποτελεί μία επιλογή αφού αποχωρεί ως ελεύθερος και δεν έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης των reds εδώ και εβδομάδες. Αρέσει επίσης και ο 23χρονος Ουρουγουανός της Πενιαρόλ, Χοακίν Πικέρες. Στη λίστα πρόσθεσε όνομα και ο γνωστός Ιταλός μεγαλομάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Πρότεινε τον 25χρονος Γαλλοαλγερινό, Μοχάμεντ Φάρες, ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News