ΠΕΛΕ: Μήνυμα αισιοδοξίας - «Μην ανησυχείτε, ετοιμάζομαι για τις γιορτές» (pic)

Για λίγες ακόμη ημέρες θα παραμείνει στο νοσοκομείο ο θρύλος του ποδοσφαίρου, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του

Ο Πελέ μπήκε για ακόμα μία φορά στο νοσοκομείο, με τους ανθρώπους που τον παρακολουθούν να τονίζουν ότι συνεχίζει την θεραπεία του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μία ημέρα μετά την εισαγωγή του, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή με τους γιατρούς του νοσοκομείου «Albert-Einstein» του Σάο Πάολο, να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον θρυλικό ποδοσφαιριστή.

Ο Πελέ, αυτή τη φορά έκανε ο ίδιος ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει για την κατάστασή του. Όπως έγραψε λοιπόν, θα παραμείνει στο νοσοκομείο “Albert-Einstein” του Σάο Πάουλο για λίγες ακόμη ημέρες, ώστε να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

«Φίλοι μου, από τις 30 Σεπτεμβρίου που έφυγα από το νοσοκομείο, ξέρετε ότι έκανα μικρές χημειοθεραπείες στο πλαίσιο της θεραπείας μου. Σήμερα βρίσκομαι στον Albert-Einstein και κάνω την τελευταία συνεδρία του 2021. Ήθελα να μοιραστώ αυτό το επίτευγμα μαζί σας. Άλλωστε, κάθε μικρή νίκη είναι ένας λόγος για να πανηγυρίσουμε, δε νομίζετε;

Θα εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να κάνω μια νέα σειρά εξετάσεων, οπότε θα μείνω εδώ για μερικές μέρες. Μην ανησυχείτε, ετοιμάζομαι για τις γιορτές”, έγραψε ο Πελέ, σχολιάζοντας μία φωτογραφία του στην οποία εμφανίζεται χαμογελαστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου με υψωμένη την γροθιά του».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News