ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: «Θέλω να πάρω τηλέφωνο τον Κουαλιαρέλα»

Ο Μάσιμο Φερέρο μίλησε στη Gazzetta dello Sport μέσα από τη φυλακή και περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει, ενώ έχει παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στον προεδρικό θώκο της ιταλικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, συνελήφθη από την Guardia di Finanza (Δίωξη οικονομικού εγκλήματος της Ιταλίας) στο πλαίσιο έρευνας του εισαγγελέα της Πάολα για οικονομικά εγκλήματα και πτώχευση.

Ωστόσο, ο σύλλογος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, με τον Φερέρο πάντως να παραιτείται από τα καθήκοντά του ως πρόεδρος αμέσως μετά τη σύλληψή του. Ο ίδιος, μίλησε στη Gazzetta dello Sport για την περιπέτεια που περνάει.

«Γράφω ένα βιβλίο. Ανησυχώ γιατί έχω πάνω από 600 υπαλλήλους που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι. Θα ήθελα να τηλεφωνήσω στους γιους μου. Ακόμα δεν τα έχω καταφέρει από τότε που ξεκίνησε αυτή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που τηλεφώνησα, δεν ήταν εκεί. Επίσης, θα ήθελα να τηλεφωνήσω στον Φάμπιο Κουαλιαρέλα (σ.σ. ο αρχηγός της Σαμπντόρια). Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συνέβη όλο αυτό. Στο μέλλον, θα ήθελα να δημιουργήσω ένα έργο για τις φυλακές. Πρέπει να συγχαρώ όσους διαχειρίζονται αυτό το μέρος. Είναι πραγματικοί κύριοι. Μου φέρονται καλά και είναι άριστοι στη δουλειά τους, ακόμα κι αν αμείβονται λίγο. Πολλοί διάσημοι που γνωρίζω δεν έχουν τηλεφωνήσει καν στη γυναίκα μου για να δείξουν την υποστήριξή τους».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News