ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ: «Είμαι πίσω σας και σας στηρίζω»
Μήνυμα υποστήριξης από τον τιμωρημένο Καμαρά στους συμπαίκτες του για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (12/12), εξαιτίας της τιμωρίας του, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες (έφτασε ήδη στις πέντε).
Ωστόσο με τον δικό του τρόπο και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο ΑΚ-47 έστειλε μήνυμα στήριξης στους συμπαίκτες του.
«Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου. Δεν θα βρίσκομαι εκεί γιατί είμαι τιμωρημένος, αλλά σας στηρίζω. Vamos ARIS» έγραψε ο διεθνής Μαυριτανός, που θα επιστρέψει την Πέμπτη στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΡΗΣ: Οριστικά χωρίς Σούντγκρεν με Ολυμπιακό
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΡΗΣ: Οι αποδεσμεύσεις κρίνουν και τις μεταγραφές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αλγκουαθίλ: Τι ανέφερε για τους πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θρυλικό γέλιο»
- Η Team Hellas ξεκινά το ταξίδι της για το Ντακάρ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
- Ελ Αραμπί: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αποθέωση»
- Μπέος σε Λανουά: «Μη νομίζεις ότι είσαι στο απυρόβλητο - Ο Τζήλος και ο Πολυχρόνης πρέπει να πάνε οριστικά σπίτια τους»
