ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μόντριτς, δύο μέρες μετά το θετικό τεστ

Ο Λούκα Μόντριτς, μπορεί πριν από δύο μέρες να φάνηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά το νέο μοριακό τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό και έτσι ο Κροάτης μέσος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Κάντιθ.

Την Τετάρτη (15/12 ο Λούκα Μόντριτς ήταν θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με ακόμα τέσσερις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, δύο μέρες αργότερα και μετά από νέο μοριακό τεστ, ο Κροάτης μέσος βγήκε αρνητικός στον ιό.

Πλέον η «Βασίλισσα» περιμένει την απάντηση της La Liga για το αν ο Μόντριτς θα μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα κόντρα στην Κάντιθ και κάπου εδώ το ζήτημα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής, όποιος παίκτης ή μέλος ομάδας βρεθεί θετικός θα πρέπει να μπει σε καραντίνα για 10 μέρες, ασχέτως από το αν έχει βγει αρνητικός σε νέο τεστ. 

Από την άλλη ο νόμος στην Κοινότητα της Μαδρίτης ορίζει ότι αν ένα άτομο βγει θετικό και έχει εμβολιαστεί, μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του αμέσως μετά την αλλαγή του προσήμου στο τεστ που έχει κάνει.

Μέχρι στιγμής η La Liga δεν έχει πάρει μία συγκεκριμένη απόφαση, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει άμεσα για να γνωρίζουν και οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης αν μπορούν να υπολογίζουν στον Κροάτη μέσο στην αναμέτρηση με την Κάντιθ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News