ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ: «Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Η απάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη στις δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση δεν άργησε να έρθει.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε σε εκδήλωση για το νέο εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Μουσείου και έκανε δηλώσεις, απαντώντας ουσιαστικά στα όσα είπε νωρίτερα ο Μάκης Γκαγκάτσης στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε απολύτως διαθέσιμοι. Μαζί με την πρόεδρο, κ. Καλυψώ Γούλα και με τη διοίκηση (του Καυτανζογλείου) θα έχουμε αύριο το πρωί μια συνάντηση. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή. Η διάθεση υπάρχει και η εντολή του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη

Εμείς θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι, προς την αθλητική και ποδοσφαιρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και φυσικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είμαστε στη διάθεσή τους, το εννοούμε με κάθε ειλικρίνεια, να συνεργαστούμε και να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και για τα υπόλοιπα αθλητικά και ποδοσφαιρικά σωματεία. Ούτε έχουμε εντάσεις, ούτε διαφωνίες, ούτε δυσνόητα πράγματα. Θέλουμε να βοηθήσουμε, είναι εντολή του πρωθυπουργού δεν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση. Από κει πέρα, εδώ είμαστε να κάνουμε ότι πρέπει όπως πρέπει σωστά, με διαφάνεια, νόμιμα, έτσι ώστε να αγκαλιαστεί από όλες τις πλευρές για το καλό του ΠΑΟΚ και της αθλητικής οικογένειας. Οποιαδήποτε νέα ποδοσφαιρική ή αθλητική εγκατάσταση γίνεται αναβαθμίζει το ίδιο το άθλημα». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News