ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «Όχι στο κλείσιμο των γηπέδων, έχουμε καταθέσει την πρότασή μας»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, τονίζοντας ότι αυτά θα παραμείνουν ανοιχτά.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και αναφέρθηκε στα μέτρα για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Όπως τόνισε, έχει επαφές με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, έχοντας εισηγηθεί να μην μπει λουκέτο στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Εμείς είμαστε οπαδοί του μέτρου, δεν είμαστε οπαδοί του απόλυτου κλεισίματος, δηλαδή της απαγόρευσης οπαδών, φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων. Έχουμε κάνει τις δικές μας προτάσεις, προσεγμένες και μελετημένες. Εμείς έχουμε κάνει την εισήγησή μας, έχω μιλήσει αρκετή ώρα και έχω επιχειρηματολογήσει και με τον Υπουργό Υγείας, τον Θάνο Πλεύρη και με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, όπως γίνεται σε κάθε φάση από κάθε υπουργείο. Περιμένουμε να λάβουν υπόψη όλα τα δεδομένα και τις προτάσεις μας που είναι εξαιρετικά επεξεργασμένες, έχοντας την λογική του μέτρου αλλά από την άλλη την εικόνα της πανδημίας, την έχει η επιτροπή και το Υπ. Υγείας. Αναμένουμε, θα επιχειρηματολογήσουμε και θα συμμετέχουμε στην συζήτηση για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, πάντα σεβόμενοι τους επιστήμονες που εκ των πραγμάτων έχουν πολύ καλύτερη εικόνα από εμάς για την πορεία της πανδημίας, την μεταδοτικότητα, τους κινδύνους, την εικόνα των νοσοκομείων μας». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News