ΦΡΑΝΚ ΚΕΣΙ: Θα ζήσει ξανά η Μίλαν τον... εφιάλτη με τον Τσαλχάνογλου και την Ίντερ;

To σχόλιο Ιταλού δημοσιογράφου του Sky Sport κάνει λόγο για σενάριο να αρπάξουν οι «νερατζούρι» από τους «ροσονέρι» και τον Ιβοριανό μέσο, μετά τον Τούρκο χαφ.

Ο δημοσιογράφος του Sky Sport Italia, Manuele Baiocchini, σχολίασε το μέλλον του Φρανκ Κεσί στο… Μιλάνο, ανάβοντας φωτιές! Ο Ιβοριανός μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μίλαν εκπνέει το καλοκαίρι, δεν έχει ανανεώσει με τους «ροσονέρι» καθώς δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος. Την ίδια ώρα, αποτελεί στόχο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά και της Ίντερ, ένα σενάριο που μετά την αρπαγή του Χακάν Τσαλχάνογλου το περασμένο καλοκαίρι, αποτελεί… εφιάλτη για τους φίλους της νυν ομάδας του. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο «πρόεδρος» δήλωνε ότι θέλει να μείνει στη Μίλαν για… πάντα!

«Σε ό,τι αφορά τον Κεσί και την παραμονή του στη Μίλαν, δεν υπήρξε λύση, με ένα αίτημα που θεωρείται υπερβολικό από τη Μίλαν και μια προσφορά που ήταν 5 εκ. ευρώ συν μπόνους για να φτάσει σχεδόν τα 6 εκ. ευρώ. Είναι πολλά τα χρήματα, αλλά προφανώς ο παίκτης είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να πάρει περισσότερα από άλλη ομάδα.  Ίσως στο εξωτερικό ή ίσως στην Ιταλία, γιατί υπάρχουν σύλλογοι όπως η Ίντερ που πήρε ήδη τον Τσαλχάνογλου και που πάντα είχαν στο στόχαστρο τους τον Κεσί. Λέω επίσης ότι για τον Πιέρο Αουσίλιο, τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, ο Κεσί είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να… αρπάξει από τη Μίλαν.  Θα δούμε αν θα παραμείνει στο Μιλάνο στο τέλος. Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι δύσκολο λόγω της απόστασης μεταξύ της προσφοράς και των απαιτήσεων του παίκτη. Τότε κορυφαίοι σύλλογοι όπως η Ίντερ μπορούν να το σκεφτούν, ή μπορεί να πάει στο εξωτερικό… Αλλά ο Τσαλχάνογλου έχει δείξει το «δρόμο»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News