ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: Προπονήθηκε με τον Αθλητικό Ομιλο Ζαρού (pic)
Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, προπονήθηκε με τον Αθλητικό Ομιλο Ζαρού
O Γιώργος Τζαβέλλας εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές του για να κάνει προπόνηση με τον Αθλητικό Ομιλο Ζαρού.
Ο αμυντικός της ΑΕΚ προπονήθηκε χθες στις εγκαταστήσεις του ΑΟ Ζαρού, σύμφωνα με όσα ενημέρωση η ίδια η ομάδα στο Instagram.
Ο σύλλογος ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Τζαβέλλα , ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση της Ομάδας μας!!
Ο διεθνής αμυντικός βρέθηκε σήμερα στο Ζαρό, φιλοξενούμενος στο πατρικό του Προέδρου της ομάδας και φυσικά δεν παρέλειψε να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις και να χαιρετήσει Διοίκηση και ποδοσφαιριστές!
Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τόνισε ότι όλα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα δουλειάς , παροτρύνοντας όλα τα παιδιά να δουλεύουν μέσα από τις προπονήσεις, ώστε να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπετανκόρ: «Μου έδωσε κουτουλιά ο Ντραγκόφσκι, πόνεσα και έπεσα κάτω»
- Βαγιαννίδης: «Δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου τέτοιο πέναλτι, άδικο το αποτέλεσμα - Ο διαιτητής δεν είδε καν την φάση»
- Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έκανε δοκιμές, δεν έχασε και έγινε σοφότερος
- Υπεράνω Όλων: Φωνάζετε επιλεκτικά γιατί βλέπετε τον Ολυμπιακό να μην πέφτει από την κορυφή
- Θρίαμβος Μαρινάκη κατά Καρυπίδη: Η μεγάλη νίκη στην μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση