ΖΟΣΕ ΜΠΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: « Θα με βλέπετε συχνά, σας περιμένω στο γραφείο μου»

Όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση του νέου αθλητικού διευθυντή στους ποδοσφαιριστές

Ο Ζοζέ Μπότο ξεκίνησε την πρώτη του μέρα ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δίνοντας το παρών στην προπόνηση. Ο Μάκης Γκαγκάτσης, που τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, μεταξύ άλλων, είπε: «Είναι χαρά μας να σας παρουσιάζουμε εκ μέρους του ιδιοκτήτη και της διοίκησης τον νέο αθλητικό διευθυντή, τον Ζοζέ Μπότο. Στο εξής είναι ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έχει τον απόλυτο έλεγχο. Σεβαστείτε τον και υποστηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά. Προσέξτε πάρα πολύ όλες σας τις δραστηριότητες. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας απαιτούν τη μέγιστη προσοχή, κυρίως για να είστε εσείς υγιείς, αλλά και για το καλό της ομάδας».

Ακολούθως, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του βορρά πήρε το λόγο και σημείωσε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εκείνος που μίλησε τελευταίος και ανέφερε: «Καλωσήρθες! Είσαι θεμελιώδης λίθος της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή».

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News