ΠΣΑΠΠ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣTΑ ΓΗΠΕΔΑ: «Διαφωνούμε με το... λουκέτο που επιβλήθηκε»

Την διαφωνία του αναφορικά με τα νέα μέτρα που αφορούν τα γήπεδα εξέφρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών.

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων θα μπορούν πλέον να βρίσκονται φίλαθλοι που δεν θα ξεπερνούν το 10% της χωρητικότητας των εξεδρών της κάθε εγκατάστασης και σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνουν τα 1.000 άτομα!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο ΠΣΑΠΠ αντιλαμβάνεται στο έπακρο την κρίσιμη κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19.

Ωστόσο εκφράζει τη διαφωνία του στο ουσιαστικά «λουκέτο» που επιβλήθηκε στα γήπεδα όλης της χώρας, αφού σε αυτό αντιστοιχούν τα πρόσφατα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.

Για ακόμη μία φορά ο αθλητισμός υφίσταται αυστηρούς περιορισμούς, παρότι τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι ανοικτοί χώροι και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο εμβολιασμένοι που φορούν μάσκα, δηλαδή άτομα που πληρούν μίνιμουμ τα ίδια κριτήρια παρουσίας σε κλειστούς χώρους.

Ο Σύνδεσμος τάσσεται στο πλευρό των διοργανωτριών αρχών ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που εξαγγέλθηκαν καθώς και στους φιλάθλους που με το υστέρημά τους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας.

Ζητά παράλληλα τα νέα μέτρα να εναρμονιστούν, τουλάχιστον, με τα όσα ισχύουν σε αντίστοιχους, με το ποδόσφαιρο, εργασιακούς χώρους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News