ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MUNDO DEPORTIVO: Ο «διάλογος» Ντάνι Άλβες - Μπαρτομέου στο WhatsApp το 2019!

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει τη γραπτή συνομιλία ανάμεσα στον Βραζιλιάνο αμυντικό και στον τότε πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, για την επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα».

Τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Ντάνι Άλβες επικοινώνησε με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, για να τους προτείνει να επιστρέψει από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήθελε να καταστήσει σαφές ότι τα χρήματα δεν θα ήταν πρόβλημα γιατί θα ήταν πρόθυμος να αποδεχτεί συνθήκες «χαμηλού κόστους. Ο σύλλογος του ζήτησε λίγο χρόνο για να συμβουλευτεί όλους τους εμπλεκόμενους σχετικά με αυτήν την προσφορά. Αν και δεν υπάρχει ανάγκη για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας των «μπλαουγκράνα», άφιξη του Άλβες, παρά τα 38 του χρόνια, θα μπορούσε να προσδώσει ποιότητα στην παλιά του ομάδα, ανέφεραν τότε οι Ισπανοί.

Ο Ντάνι Άλβες, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τη «Σελεσάο» στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, έμεινε ελεύθερος από τη Σάο Πάολο τον Σεπτέμβριο και η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον καταξίωσε και με την οποία κατέκτησε 3 Champions League, 6 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ισπανίας.

Όπερ και εγένετο! Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ λίγες ημέρες μετά επέστρεψε στους «μπλαουγκράνα», με τις ευλογίες του Τσάβι και είναι πανευτυχής! 

Ωστόσο από ό,τι φαίνεται αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, καθώς η Mundo Deportivo αποκαλύπτει ένα διάλογό του στο WhatsApp από το 2019 με τον τότε πρόεδρο των Καταλανών Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ακολουθεί η ανταλλαγή μηνυμάτων: 

18 ΜΑΪΟΥ 2019:  

AΛΒΕΣ: Κύριε Πρόεδρε, όλα καλά;  Θέλω να επιστρέψω εκεί, θέλω να γυρίσω σπίτι και θέλω να παίξω το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ως παίκτης της Μπάρτσα !! Ας αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και το ξέρουμε!  Χαιρετίσματα! 

19 ΜΑΪΟΥ 2019 

ΜΠΑΡΤΟΜΕΟΥ: Γεια σου Ντάνι, για να επιστρέψεις, κανένα πρόβλημα, αλλά οι τεχνικοί της Μπάρτσα θα πρέπει να συμφωνήσουν. Έχεις μιλήσει με τον Αμπιντάλ;(σ.σ. τότε τεχνικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα»)

ΑΛΒΕΣ: Μπορώ να του μιλήσω αν θέλεις!! 

ΜΠΑΡΤΟΜΕΟΥ: Ενημερώνω τον Άμπι και σε καλούν

 

Πάντως, ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του:

«Δεν θα δεχόμουν πρόταση από αυτόν, έφυγα όταν ήταν πρόεδρος και δεν θα είχε νόημα να συνεργαστώ ξανά μαζί του». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News