ΖΟΣΕ ΣΑ: «Ο Ολυμπιακός με ωρίμασε»
Για τα χρόνια που πέρασε στο Λιμάνι αλλά και για την δήλωση του Γκάρι Νέβιλ, μίλησε σε συνέντευξή του ο πορτιέρε της Γουλβς, Ζοσέ Σα
Σε συνέντευξη στο Sky Sports, ο Ζοσέ Σα μίλησε για την πορεία του στην Premier League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα τρία χρόνια που παρέμεινε στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπε
«Τα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό με βοήθησαν, έπαιζα πολύ και ωρίμασα, χρειαζόμουν την αυτοπεποίθηση αυτή. Τα χρόνια μου εκεί ήταν πολύ καλά» ανέφερε οπρώην κίπερ των «ερυθρολεύκων».
Παραλληλα, σχολίασε και την δήλωση του Γκάρι Νέβιλ, ότι αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού.«Είναι ωραίο να βλέπεις έναν θρύλο, με μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο, να μιλά για εσένα. Με έκανε χαρούμενο, είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Νομίζω πως ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να μπορούσα να έρθω και έναν χρόνο νωρίτερα, αλλά πιστεύω πως ήρθα όταν έπρεπε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
