ΜΑΡΚ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ: «Όποιος ρωτά γιατί δεν ορίζεται, θα τιμωρείται»

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής «άστραψε και βρόντηξε» σε mail που έστειλε στους διαιτητές, προειδοποιώντας τους πως θα υπάρξουν κυρώσεις για όσος ρωτάνε τον λόγο που δεν ορίζονται

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σε mail που έστειλε σε όλους τους διαιτητές πρώτης και δεύτερης κατηογρίας, έκανε σαφές πως πλέον θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους ζητούν τον λόγο που δεν έχουν οριστεί σε κάποιο παιχνίδι. Μάλιστα, η τιμωρία προβλέπει «απουσία» για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Αγαπητοί όλοι/όλες,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά με Υγεία πάνω από όλα!

Σας διαβιβάζω ενημέρωση από τον Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Clattenburg για θέμα που σας αφορά.

Πρώτα από όλα θέλει να σας ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά σας, ωστόσο ζητά να μην αποστέλλετε e-mail και μηνύματα στον ίδιο και στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ ζητώντας να ορισθείτε σε αγώνες ή τους λόγους για τους οποίους δεν ορίζεσθε.

Θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει στη προσωπική του εξέλιξη και όχι στο τί κάνουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι ακολουθώντας τα εξιδεικευμένα προγράμματα εκγύμνασης
και τις συμβουλές της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τις οποίες είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Όσοι/όσες συνεχίσουν να αποστέλλουν e-mail/μηνύματα με το προαναφερόμενο περιεχόμενο (ζητώντας να ορισθούν σε αγώνες ή τους λόγους που δεν ορίζονται) δεν θα ορίζονται για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές», ανέφερε το σχετικό mail.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News