ΛΕΣΤΕΡ: Σοκ με Βάρντι, δύο μήνες εκτός

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Λέστερ, ο Τζέιμι Βάρντι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες.

Πολλά προβλήματα και μαζεμένα αντιμετωπίζει η Λέστερ, που βλέπει έναν έναν τους επιθετικούς της να τίθενται εκτός για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η τελευταία άσχημη είδηση, έχει να κάνει με τον Τζέιμι Βάρντι, που αναμένεται να λείψει λόγω τραυματισμού για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο 34χρονος επιθετικός ένιωσε ενχολήσεις στον οπίσθιο μηριαίο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το Carabao Cup. Ξεκουράστηκε από το ματς με τη Σίτι, όμως τραυματίστηκε ξανά στο παιχνίδι με τους «ρεντς» για την Premier League, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αποχή σχεδόν ενός μήνα. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, φάνηκε πως τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά αφού τίθεται εκτός για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

Aπό την άλλη, ο Πάτσον Ντάκα είναι και αυτός τραυματίας, κάτι που του στέρησε και τη συμμετοχή του στο Copa Afrca, ενώ για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής λείπει και ο Ιεανάτσο για λογαριασμό της Νιγηρίας.

Έτσι ο Μπρένταν Ρότζερς πονοκεφαλιάζει έτσι ώστε να βρει ποιός θα βοηθήσει στην επίθεση, ενώ έκανε και δηλώσεις για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του.

«Ο Τζέιμι θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες, περίπου οκτώ. Θα επιστρέψει μέσα στον Μάρτιο, όμως πάλι καλά δεν χρειάζεται να υποβληθεί να επέμβαση, Είναι το μόνο καλό νέο.»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News