ΑΡΗΣ: Πόρτα στον Κορέα, ετοιμάζει καλύτερο!
Ο Άρης αποφάσισε να βάλει τραβήξει χειρόφρενο στη μεταγραφή του Χόρχε Κορέα από την Μαρίτιμο και πάει για καλύτερο δεκάρι!
Τη στιγμή που ο Χόρχε Κορέα περίμενε τα αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να ακολουθήσει την αποστολή στο Γκρατς της Αυστρίας, οι άνθρωποι του Άρη έκαναν στροφή και τράβηξαν χειρόφρενο!
Η διοίκηση των «κιτρίνων» έχει στα σκαριά ποδοσφαιριστή που θεωρεί καλύτερο και μπορεί να κάνει τη διαφορά και αποφάσισε να αφήσει τον Αργεντινό μέσο της Μαρίτιμο που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και να προσπαθήσει να ανεβάσει επίπεδο με άλλον ποδοσφαιριστή.
Ο Κορέα θεωρούσε βέβαια την μεταγραφή, είχε κάνει και σχετικές δηλώσεις, όμως ο Άρης προχωράει τελικά χωρίς τον Αργεντινό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα τα λύσουμε όλα»!
- Παναθηναϊκός AKTOR: Ξέσπασε ο Χέις - Ντέιβις
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Ο Μύθου καλύτερος του Τζίμα – Ισπανοί ατζέντηδες στα πόδια του
- Περιστέρι: Έστελναν με τις πάνες τα παιδιά τους 8 και 9 ετών στο σχολείο - Nέα συγκλονιστική αποκάλυψη
