ΜΙΛΑΝ: Σκέφτεται να κρατήσει τον Φλορέντσι
Ευχαριστημένη με τις εμφανίσεις του Αλεσάντρο Φλορέντσι είναι η Μίλαν, η οποία σκέφτεται σοβαρά να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του.
Το ενδεχόμενο να συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, Αλεσάντρο Φλορέντσι και Μίλαν, βγάζει στο φως της δημοσιότητας, το «Calciomercato».
Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, η Μίλαν είναι εντυπωσιασμένη με τις εμφανίσεις του 30χρονου δεξιού μπακ και είναι έτοιμη να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς, ύψους 4.5 εκατρομμυρίων ευρώ, για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.
Ο Φλορέντσι παρότι δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε βρήκε τα πατήματά του στο γήπεδο, ενώ είναι σημαντική και η προσφορά του στα αποδυτήρια των «ροσονέρι». Φέτος με τη φανέλα της νέας του ομάδας μετράει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και 1 γκολ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
