ΜΙΝΟ ΡΑΪΟΛΑ: Καθηλωμένος στην εντατική με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες

Ο διάσημος ατζέντης Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Ιταλίας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονές του.

Ο διάσημος ατζέντης Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Ιταλίας, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρότατο πρόβλημα στους πνεύμονές του.

Άκρως αποθαρρυντικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις που έρχονται από την Ιταλία αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του πασίγνωστου ατζέντη Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος στις 12 Ιανουαρίου είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «San Raffaele», στο Μιλάνο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με την γερμανική Bild, ο Ραϊόλα βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες, με τις πληροφορίες μάλιστα να κάνουν λόγο για ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση.

Ο 54χρονος Ολλανδοιταλός μάνατζερ αποτελεί έναν εκ των πλέον επιφανών στο χώρο του, έχοντας στο πελατολόγιό του μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζίτζιo Ντοναρούμα, Πολ Πογκμπά και Ματίας Ντε Λιχτ να είναι μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News