ΜΟΥΡΙΝΙΟ: "Ο Ντεσάμπ... πυροβόλησε τα πόδια του"
Σε δηλώσεις του στο “TalkSport” κατέκρινε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των “τρικολόρ” για την αντικατάσταση του Γκριεζμάν
«Λάβρος» εμφανίσθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ερωτηθείς για τις επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάμπ, στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία για τους «16» του EURO, που ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό των «πετεινών» στα πέναλτι με 5-4 (κα. και παρ. 3-3).
Μιλώντας στο μικρόφωνο του «TalkSport», ο Πορτογάλος τεχνικός, στάθηκε ιδιαίτερα στην αντικατάσταση του Αντουάν Γκριεζμάν, επιημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν λάθος. Πριν από μια πιθανή παράταση, δεν μπορείς να αντικαθιστάς τον Γκριεζμάν στο 89ο λεπτό. Τελικά, το ματς πήγε στην παράταση και όπως απεδείχθη, ο Ντεσάμπ «πυροβόλησε τα πόδια του», επειδή τον αντικατέστησε την τελευταία στιγμή. Αυτό πάντως, θα του χρησιμεύσει ως εμπειρία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον Μαρτίνς κέρδισε την ανανέωση... ευρώ - ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Λουίς και γιατί σκόρπισε χαμόγελα
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- Καιρός: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα, προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον ημιτελικό Ελλάδα - Ουγγαρία και τις μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague
