ΜΑΡΚΟ ΓΚΡΟΤΕ: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι από την τύχη»

ΜΑΡΚΟ ΓΚΡΟΤΕ: Oι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλων Σμύρνης μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην χιονισμένη Τρίπολη με το γκολ του Βαλιέντε στο 88′, με τον προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Μάρκο Γκρότε να στέκεται στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα του ακόμη και τώρα με τον κορωνοϊό.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν μπορεί η ομάδα του να εξαρτάται από την τύχη, ενώ ανέφερε πως δεν έχει κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Νταβίνο Βέρχουλστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση για τον Νταβίνο, δεν μπορώ να πω κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο τέλος χάσαμε τον αγώνα. Δυστυχώς δεν είναι εύκολη η κατάσταση για εμάς με τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.

Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα και να βρούμε περισσότερες ιδέες επιθετικά για να κερδίσουμε. Είμαι προπονητής δεν μπορώ να ισχυριστώ τίποτα για την τύχη. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου και να μην περιμένεις κάτι από την τύχη. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας και αμυντικά και επιθετικά, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News